Организираме тематични партита за рожден ден/повод. Включват аниматор, украса, интересни игри, обвързани с темата на партито, поднасяне на торта и реализиране на всички интересни и луди хрумвания.

Децата ще се превърнат във ФБР агенти за два часа. Целта на този формат е да покажат сръчност, концентрация и бързина като преминат през 4 изпитания. След всяко изпитание получават ключе. Всички ключета отключват сейф, в който се крие изненада и инструкции за намирането на изчезналите от клубчето златни монети. Форматът е подходяш за деца над 6 годинки.

Mного разчупено парти за творящи момичета. Подходящо е за деца на и над 6 годинки. По време на този формат децата трябва да изработят герданче от макарони и да го оцветят, да облекат хартиена принцеса за време и да подредят маса за чай (чаен ритуал). Идеята е да покажат колко цветно, красиво и оригинално могат да творят.

Тематични игри за енергични дечица. Предлага се за деца на и над 6 годинки. Включва игри за скорост, бързина и концентрация. Децата трябва да си представят, че са попаднали на самотен остров и да се справят с предизвикателствата. А дали ще успеят…?

В детското клубче е загубен Олаф (плюшена играчка), която децата трябва да намерят. Но преди това трябва трябва да преминат през няколко изпитания, за да ни докажат, че могат да оцелеят в зимните условия: да построят мост или замък от чашки, да пренесат ледчета и храна за олаф, да отгатнат няколко загадки…Зимното приключение няма край и е много подходящо за будни и любопитни деца! 🙂

за започване на годината за малки и големи. Интересни предизвикателства с образователна цел – редене на пъзели от меки части, игра с букви и числа, пукане на балони с послание и предизвикателства във вълшебна бутилка.

страшни маски и приключения за безстрашни герои.

весели и цветни емоции са най-хубавия детски празник.  Игри с балони, игри с препятствия, танци и музикални изненади.

празник за вашето проходило мъниче и честване на тези първи стъпчици – погача, трандиционно избиране на предмети, тичане на бръмбъри за здраве.

двучасова забава и луд купон с микрофон 🙂

Батко Иво показва стъпки на малките танцьрори. Препоръчва се деца над 6 годинки, но и малките доста се забавляват покрай батковците и какичките 🙂

Share: